:: SAHABAT ::


kawan ,teman ,sahabat ,fwenz ,family or whateva .yaw .tis nite ,ak nak story bout 2 gurlz yang dikatekan penteng jugak dalam life ak .dalam pict dari kiri adalah nur shila lokman atau YAN (20) ,tengah tu harus lah ak kan .hehe .yang sbelah ak tu pulak indra a/p supramaniam atau letchumy (27) .tapi slaen letchumy ,dy ad name yang lagi howt iaitu GURL ?knape gurl ?haa .panjang cerite die .tapi skarang ak nak kongsi kisah ak dengan beliau2 neyh .ewah guyz ,kite ney pose like artis pulak kan .haha .


ini lah gurl tersebut .mule2 ak kenal die time firstime nak masok hostel .muke ketat doe .sombong nak mati !biase lah ,mule2 kan .ak jep muke x tahu malu tegor budak2 umah tu .ak kan pramah .ewah .terpuji diri sendiri pulak .haha .suka hati wa lah babe .umo die 27 taon neyh tapi first2 jumpe die kan ,ak engat die sbaye dengan ak lah .nak tahu sebab ap ?sebab die sangat rendah .lagi rendah dari ak .haha .jangan mara gurl .i'm joking :) .tapi die memang sempoi lah .best kawan dengan die .pade ak ,agame tu x penteng kan .yang penteng die paham ak ,always bagi nasihat yang baek ,cerite bout life die .care die sangat matang .ak nak cite prob ak un x malu if dengan die .gurl neyh macam mak ak lah dekat ostel .setiap kali ak nak kelua dengan hamzah ,die slalu pesan take care bella !jgn nakal2 .hehe .mish u lah gurl .u baek sangat .lagi2 bab masak ?pergh ,die sungguh terbaek dalam bab masak-memasak neyh .hehe .die x kedekot .itu yang ak suke .ak neyh senang jep ,if kaw kdekot dengan ak ,ak 1000x lebeh kdekot untk orang yang macam tu .simple kan .haa .I LOVE U AMMA :)


hah !yang ney pulak yayan .sabah mali .hmm .die neyh name jep dah tue dari ak tapi die macam adik ak lah .die terlalu lurus .selalu jep kene marah dengan gurl tu .haha .bukan ap ,die suke termenung .nak kate ad prob x jugak .memang habit die kot .lagi 1 die neyh always pending !haha .tu yang wat ak macam nak pecah perut ktawe bile dengan die .die slalu kene kacau dengan ak n gurl .haa .kuat tido minah neyh .macam jage anak 10 pulak .slalu jugak ak dengan gurl kacau die tido sampai die hilang ngantok .haa .kdg2 pulak ,ak nak kacau die tido ,dengan ak skali tertido .tapi ak kesian jugak dekat yan neyh kadang2 .die x mkn pedas sbnanyew .tapi ak suke makan pedas .so ,bile ak masak ,paham jep laa kan .10x yayan neyh masok n kua toilet .kesian kan .ak bukan ap ,dah try nak kurangkan cili ,tapi cili tu yang xnk kurang .haha .pandai2 lah kaw yan nak edop .nak ke xnk ,kaw kene makan jugak kan coz ak dah masak .hmm .macam2 ragam lah dengan dorang neyh .klaka gile .walaupun mule2 die neyh nampak macam sombong ,tapi sbenanyew x pown .mule2 jumpe die time nak masok hostel jugak lah .ak ,yan n gurl mule lah bkawan coz dari awal memang kiteowg dapat 1 rumah .ak dah memang xnk dengan orang laen dah .nak dengan dorang sampai habis blaja .ak bukan nyew suke buli kaw sayang tapi sebab ak sayang kaw lah ,ak suke buli kaw .haha .jum tengok aksi kami bile bergabung !haa ;)


kami serasi apabila bersame .ak lebeh senang berkawan dengan dorang .korang sangat memahami guyz :)


kami memang suke bergambar !LOVE YOU LOADS BEBEYH !


yaww .what's up !yan ,bella ,indra dah bergabung .membara + terbakar then teros hangus .yeah .haha .